Jadi.swf

Concepten

Werkwijze
Uw exclusieve interieurwensen geeft ons team professionals gestalte. Uw dromen krijgen vorm. Onze aanpak is echter verre van 'dromerig'.
Afspraak is afspraak. Onze service is onovertroffen en we nemen u álle beslommeringen uit handen. U heeft één aanspreekpunt van A tot Z in het hele project.


Bedrijven
Succesvolle bedrijven weten dat de uitstraling van het gebouw een grote impact heeft. Wanneer mensen zich er thuis voelen en met plezier werken, dan zie je dat direct terug in het resultaat en in de kwaliteit.

Maat-oplossingen van JADI zijn hierin onderscheidend. De foto's laten slechts een klein gedeelte van ons werk zien. Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Particulieren
JADI Maat-oplossingen maakt van uw huis een heerlijke plek om te wonen. Van kelder tot zolder. Vergelijk het met een maatkostuum en een confectiepak. Het maatkostuum is u op het lijf geschreven. Het confectiepak is gemaakt op basis van gemiddelden.

Als standaard niet meer in uw lifestyle past, dan nodigen we u met plezier uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel nu voor een afspraak!
Jadi Maat-Oplossingen
Moutzhofweg 80
5926 RB Venlo
T: +31 (0)6 - 10 37 42 33
info@jadimaatoplossingen.nl